Povjerenje

Pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata

Iskustvo

Rad na najvećim i najzahtijevnijim projektima u Crnoj Gori

Znanje

Vašu ideju pretvaramo u gotovi projekat

O nama

Posredovanje u prodaji raznovrsnih proizvoda. Maloprodaja i veleprodaja čeličnih limova raznih dimenzija i debljina, čeličnih cijevi, kutija i kvadratnog čelika, pocinčanih i plastificiranih limova, oluka, gipsanih ploča i pratećeg materijala. Proizvodne usluge: izrada i montaža oluka, kovanih ograda, bravarskih i čeličnih konstrukcija, ventilacionih kanala, izrada komodnog namještaja i dekorativnih elemenata

01

Proizvodi crne metalurgije, limovi i limarski radovi

02
Sendvič paneli, gips program, PVC i ALU bravarija
03
Uslužno rezanje waterjet-om i plazmom. Usluge pjeskarenja
Ko smo mi?

7.avgust d.o.o. je društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i promet roba i usluga, export-import. Osnovano je 18.05.1992 godine. Glavna djelatnost do 2012 godine je bila metalna industrija, od kada vršimo i usluge rezanja na plazmi CNC i Water Jet-u sa jednom reznom glavom. U julu 2015 godine smo proširili ponudu sa još jednim savremenijim Water Jet-om, koji radi na principu rezanja sa dvije rezne glave. Svake godine ulažemo u novu tehnologiju zbog konstantnog unapređenja proizvodnje.

U objektima na Nikšićkom put bb, Gornja Gorica se nalazi pogon za savijanje lima, bravarski pogon, pogon za PVC i Al, crna matalurgija, uprava i prodajni objekat. Površina skladišta je 1200m2, poslovnog prostora 84m2 i prodajnog objekta 15m2. Godine 2008 počinje sa radom još jedan objekat na Nikšićkom putu, Mareza. U ovom objektu su mašine za proizvodnju i obradu limova, profila, Water Jet, CNC plazma,upravni dio i prodajni objekat. Proizvodna hala je veličine 1300m2, prodajni objekat 144m2, a ove godine smo bogatiji za još jednu halu od 432m2.

Naša misija

Značajnu pokretačku snagu kompanije, predstavljaju njeni zaposleni. Koristi se savremeni efikasan pristup upravljanju ljudskim resursima u oblastima mobilizacije i angažovanja radne snage, osmišljavanja radnih mjesta, stalnog ulaganja u obuku i usavršavanje zaposlenih. U kompaniji je zaposleno 84 radnika.

Narednih godina kompanija će sve svoje resurse usmjeravati ka konstantnom kvalitativnom i kvantitativnom unpređenju svojih proizvodnih i poslovnih procesa. Stalnim poboljšanjem zadovoljstva kupaca, ulaganjem u kadrove, pogone i opremu, kompanija će unaprijediti svoju poziciju na tržištu regiona.

S obzirom na djelatnost i veliki broj mašina za proizvodnju koje su svakodnevno u funkciji, veliku pažnju posvećujemo bezbjednosti i zaštiti na radu. Naši zaposleni su obavezni da nose zaštitna odijela i opremu, a prolaze i kroz sistem obučavanja za bezbjedan i zdrav rad. Redovno se rade provjere sistema zaštite na radu, mikroklime, osvetljenja, eventualnog prisustva fizičkih štetnosti.

Naša vizija

Pored redovne i adekvatne finansijske nadoknade za rad, u kompaniji postoji razvijen sistem stimulacija i nagrađivanja zalaganja. Velika pažnja se posvećuje stvaranju mogućnosti napredovanja na osnovu kvaliteta i zalaganja zaposlenog. Kompanija podstiče zaposlene na dodatno obrazovanje i usavršavanje, kako bi šireći svoja znanja doprinijeli unapređenju svojih sposobnosti i cjelokupnim rezultatima. U svakom trenutku zaposleni može da ostvari sva svoja prava, a moralne i ljudske norme igraju značajnu ulogu u međuljudskim odnosima i atmosferi koja se na ovaj način stvara.

Bržoj i lakšoj komunikaciji u toku obavljanja radnih zadataka doprinosi umreženost svih računara u kompaniji, kao i interna mreža mobilnih telefona, u koju je uključeno 60% od ukupnog broja zaposlenih

Zašto izabrati nas?

Kompanija 7.Avgust je izgradila povjerenje crnogorskih investitora dugogdišnjim uspješnim izvođenjem najzahtjevnijih radova. Naš tim zapošljenih posjeduje potreban set vještina da izađe u susret najizazovnijim projektima koji se pred njima postave
0
Urađenih projekata
0
Zadovoljnih klijenata
0
Godina iskustva

Naši klijenti

China road and bridge corporation
Porto Montenegro
MInistarstvo prosvjete Crne Gore
Rocky&Pistolato
Adriatic Properties
N.V.Besix
Bast
Bombeton
Budvanska rivijera
Cijevna komerc
Čikom
Falcom
MIL POP
OKOV
Plam Inženjering
ETG GRUPA
Ambasada SAD
ING-INVEST
Trudbenik
Wirmetaloprerada
FAB LIVE
STRABAG
Atlas grupa

Dobrodošli

Dobrodošli na Web prezentaciju kompanije 7. Avgust doo.Na ovaj način želimo da približimo naše poslovanje svim starim i novim klijentima

Želimo Vam dugoročnu zadovoljstvo i saradnju sa našim predanim timom zaposlenih

Kontaktirajte nas

Nikšićka bb

81000 Podgorica

Tel:+382 20 311 150

Fax:+382 20 311 160

Mareza:+382 78 101 986

Email: office@7avgust.me

Poslednje objave

27 March 2019
28 February 2019